Polyvalent hotel op perceel van 2755 m²

Prijs op aanvraag Tongeren Elderenstraat 133
Dit hotel is gelegen in 's Herenelderen, een deelgemeente van Tongeren. Dit charmante hotel beschikt over 14 kamers en een perceel van maar liefst 2755 vierkante meter. Naast de 14 kamers heeft het hotel ook een polyvalente ruimte van 100 vierkante meter, wat het hotel geschikt maakt voor verschillende doeleinden, zoals bruiloften, conferenties, en andere evenementen. De meeste kamers zijn voorzien van een badkamer met douche, lavabo en toilet. Aansluitend op de zaal van 100 vierkante meter, is er een royale veranda.

Het hotel beschikt over een afgesloten parkeerterrein, waardoor gasten zich geen zorgen hoeven te maken over het parkeren van hun auto. Het panoramische uitzicht op de velden geeft het hotel een rustige en idyllische uitstraling, wat het een ideale locatie maakt voor mensen die willen genieten van de rust en de natuur. Het hotel is smaakvol ingericht en biedt een warme en gastvrije sfeer.

De locatie van het hotel in 's Herenelderen is perfect voor gasten die willen genieten van de Belgische cultuur en geschiedenis. ... Het hotel ligt dicht bij verschillende toeristische attracties, zoals het Kasteel van Alden Biesen en de stad Tongeren.

Kortom, dit hotel is een uitstekende investeringsmogelijkheid voor iedereen die op zoek is naar een charmant en smaakvol ingericht hotel op een prachtige locatie met veel potentieel. Of het nu gaat om een bed & breakfast, een conferentiecentrum of een luxe hotel, de polyvalente ruimte maakt het hotel geschikt voor allerlei doeleinden.

Interesse? Aarzel dan niet om contact op te nemen via 089 390 990 of info@immofair.be om de mogelijkheden te bespreken.
Lees meer Verberg