•Eigentijdse karakterwoning met authentieke art-decogevel

Verkocht Zichen-Zussen-Bolder Reggerstraat 47
Deze moderne karakterwoning ligt op een mooi perceel van 577 m² in Zussen: een landelijke deelgemeente van Riemst.
Verscholen achter deze unieke gevel in art-deco kom je terecht in een volledig vernieuwd en modern interieur.
Het huis heeft in 2014 een totaalrenovatie ondergaan en heeft een bewoonbare oppervlakte van ca 250 m² dat verdeeld is over 3 verdiepingen. Deze woning combineert een strak interieur met elementen die warmte uitstralen.
Een zonneboiler; een hoogrendementsketel op aardgas; dubbele beglazing en geïsoleerde muren en dak zorgen voor een supergunstige energiescore.
De geometrische art decogevel is behouden en wordt gekenmerkt door een speelse baksteenstructuur met trapsgewijze bovenhoek.
De indeling van deze woning is als volgt:
Via een houten poort als originele voordeur kom je terecht in de royale inkomhal met apart gastentoilet en naastliggende technische ruimte.
De hoogglans designkeuken is ingericht in een greeploze kastenwand met geïntegreerde keukenapparatuur (ingebouwde koffiemachine; koelkast; ... diepvries; vaatwasser en combi-oven).
Verder is er een strak eiland bestaande uit een werkblad (inclusief inductiefornuis en spoelbak) en een ruime eettafel dat naadloos aansluit op het geheel.
Achter de keuken is er een open bureelruimte met aparte bergruimte dat toegang geeft naar de achtertuin. De vloerbedekking in de keuken en in de bureelruimte is in massieve Franse eik.
In de riante woonkamer van 40 m² is er een kamerbreed schuifraam dat uitgeeft op het ruime zongerichte terras en de achtertuin.
Verder zijn er op deze gelijkvloerse verdieping verschillende praktische bergruimtes.
Via de trappenhal kom je terecht op een tussenverdieping die is ingericht als badkamer. Hier is er een douchecabine; een lavabo en een aansluiting voor wasmachine.
De ruime nachthal geeft uit op de master-bedroom met onbloot eiken dakgebinte. Hier is er een aparte dressinghoek en private badkamer ingericht. Deze slaapkamer is voorzien van airco.
Lees meer Verberg