Appartement in charmante vierkantshoeve

Verkocht Vlijtingen Ophemmerstraat 46 B
Dit appartement maakt deel uit van een charmant, volledig gerestaureerde vierkantshoeve genaamd ‘Jehansenwinning’ en dateert oorspronkelijk uit 1895. Het is landelijk gelegen in de dorpskern van het geliefde Vlijtingen. Scholen, buurtwinkels, supermarkt en de oprit E313 zijn van hieruit vlot bereikbaar.

Dit duplexappartement van 2012 heeft 3 slaapkamers en biedt maar liefst 143 m² aan woonplezier.

De indeling is als volgt:
De open leefruimte van 35 m² is ingedeeld in een eetkamer, zithoek en open keuken. De kamerbrede schuifpui zorgt voor een aangename lichtinval en biedt zicht op het privéterras.
De ingerichte keuken is voorzien van ingebouwde apparatuur (koelkast, spoelbak, combi-oven en keramisch fornuis). Naastgelegen is er een praktisch ingerichte bergruimte.

Op de bovenverdieping geeft de nachthal uit op 3 slaapkamers en een ingerichte badkamer. Er is een ligbad met douche en een badkamermeubel met dubbele lavabo. De slaapkamers hebben een oppervlakte van 20 m², 11 m² en 10 m².
Bij dit appartement is er inclusief de ... vraagprijs een ruime, inpandige garage van 28 m² met automatische poort. Handig voor de wagen, (brom-)fiets en extra opbergruimte.

Het appartement is momenteel verhuurd.

Extra troeven:
- Energiezuinige EPC en voorzien van ventilatiesysteem C
- Rustig gelegen op charmante locatie met alle privacy


Op zoek naar een tof en ruim appartement of een goede investering op een unieke locatie? Bel dan vandaag nog 0(032)479/ 815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg