Duplex verkocht in Veldwezelt

Verkocht Veldwezelt Strodorp 91 2
Duplex met XL-terras en 3 slaapkamers vlakbij Maastricht


Dit modern en ruim duplexappartement van 2004 ligt op de eerste etage van een kleinschalige residentie. Er zijn leuke 3 slaapkamers en een extra-ruim terras.

Zowel scholen, kinderopvang en buurtwinkels liggen op wandelafstand. Eveneens Bilzen, Riemst, Genk én de autosnelwegen zijn van hieruit vlot bereikbaar. Hartje Maastricht met haar gezellige winkels en restaurants liggen zijn op een boogscheut verwijderd!


Hier heb je 135 m² woonplezier ingedeeld als volgt:

De private inkomhal met gastentoilet geeft uit op een royale leefruimte van 46 m². Deze ruimte in L-vorm is ingedeeld in een volledig ingerichte keuken, een zithoek en een ruime woonkamer. De keuken is voorzien van degelijke inbouwapparatuur (vaatwasser, inductieplaat, combi-oven en grill).

Via de kamerbrede ramen kun je het balkonterras bereiken. Het zonneterras heeft een oppervlakte van 17 m² en garandeert een mooie lichtinval, de hele dag door!

Op de bovenverdieping geeft de nachthal uit op 3 ... aangename slaapkamers en een badkamer. De badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een badkamermeubel met 2 lavabo’s, een douchecabine en een ligbad. De mooi ingerichte slaapkamers hebben elk een oppervlakte van 16 m², 13 m² en 10 m². Het valluik in de nachthal geeft uit op een zolderberging.

Op kelderniveau bevindt zich nog een private garage én kelderberging, inclusief de vraagprijs.

Op zoek naar een instapklaar, ruim én energiezuinig appartement, vlakbij de Nederlandse grens?

Bel dan vandaag nog 0(032)479/815992 voor een kijkje ter plaatse!


Lees meer Verberg