Duplex met 3 slaapkamers en 2 terrassen

Verkocht Lanaken Molenweideplein 84 3
Deze ruime duplex met 3 slaapkamers is ideaal gelegen in hartje Lanaken.
Met het gezellige winkelcentrum en ruime parkeergelegenheid voor de deur is dit een toplocatie om te wonen.
Dit appartement met lift is gelegen op de 3de en 4de étage van residentie ‘Molenweide’ en heeft een totale woonoppervlakte van 142 m².
De indeling is als volgt:
De private inkomhal heeft een apart gastentoilet en een vestiairehoek. De woonkamer is in L-vorm en beslaat maar liefst 34 m². Het is ingedeeld in een eetkamer, een zithoek, een speelkamer en een aparte bergruimte. Door de 2 knusse terrassen en grote ramen is een mooie lichtinval hier de hele dag gegarandeerd.
De ruime leefkeuken met ingebouwde keukenapparatuur (vaatwasser, oven, keramisch vuur en dubbele spoelbak) heeft een gezellige ontbijthoek.
Via de inkomhal leidt de stijlvolle trap in marmer naar de bovenverdieping. De royale nachthal geeft uit op 3 slaapkamers, een badkamer en 2 praktische bergruimtes. De badkamer is uitgerust met een douche in ligbad, een lavabo en een wc. De ... slaapkamers hebben een oppervlakte van 16 m², 12 m² en 10 m² waarvan er één voorzien is van een ruime ingebouwde dressing.
Inclusief de vraagprijs is er een ruime kelderberging inbegrepen. Op kelderniveau wordt er eveneens een aparte garagebox aangeboden voor de vraagprijs van €12.500.
Dit appartement is momenteel verhuurd aan €750/maand wat van dit appartement tevens een ideale investering maakt!
Op zoek naar een ruime, instapklare duplex op een toplocatie? Bel dan vandaag nog naar 0479/815992 voor een bezichtiging ter plaatse!
Lees meer Verberg