Ruime, instapklare duplex in hartje Lanaken

Verkocht Lanaken Broekstraat 26 4
Dit ruime duplexappartement van 2006 maakt deel uit van een kleinschalige residentie van 4 appartementen en is voorzien van een lift. Het is gelegen in hartje Lanaken: zowel winkels, openbaar vervoer als scholen zijn op wandelafstand bereikbaar.

De indeling van het appartement is als volgt:
De inkomhal is voorzien van een apart gastentoilet en leidt naar een leefruimte van meer dan 50 m². Deze is ingedeeld in een gezellige zithoek, een eetkamer en een semi-open keuken voorzien van degelijke keukenapparatuur. Naastgelegen is er een praktische bergruimte. Vanuit de kamerbrede schuiframen kun je beide terrassen bereiken. Hierdoor is een mooie lichtinval de hele dag gegarandeerd.
Een comfortabele wenteltrap leidt naar de bovenverdieping. De nachthal geeft uit op 3 slaapkamers met een oppervlakte van 17 m², 14 m² en 10 m². Deze zijn allen voorzien van airco. De moderne badkamer is volledig betegeld en voorzien van douchecabine, ligbad, dubbele wastafel en toilet.
De gemeenschappelijke kosten bedragen € 40,00 per maand. Exclusief de ... vraagprijs wordt er een autostandplaats te koop aangeboden. Deze bevindt zich onder de gemeenschappelijke carport.

Ook benieuwd naar deze ruime en comfortabele duplex gelegen op een toplocatie? Bel dan vandaag nog naar 0479/815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg