Riante duplex met XL-terras!

Verkocht Bilzen Maastrichterstraat 331 A
Dit modern duplexappartement maakt deel uit van een kleinschalige residentie genaamd ‘Alexia’. Deze residentie is gebouwd in 2019 en bestaat uit slechts 6 appartementen. Het ligt ideaal in Mopertingen, een gezellige deelgemeente in Bilzen.
Met de oprit van de autosnelweg, winkels, scholen en openbaar vervoer in de nabije omgeving is het hier aangenaam wonen. Hartje Bilzen, Genk én Maastricht zijn van hieruit vlot bereikbaar.

Deze duplex bevindt zich op de 1ste en 2de etage en heeft circa 150 m² woonplezier. Het is volledig instapklaar en afgewerkt met hoogwaardige materialen.
Er zijn hier 3 slaapkamers, een extra kamer (perfect voor dressing of studeerkamer) en een superruim zuidgeoriënteerd terras van maar liefst 47 m².

De indeling is als volgt:
De inkomhal geeft via een trap toegang tot een riante leefruimte in L-vorm. Hier vloeien eetkamer en zithoek naadloos over in de open keuken. De keuken is uitgerust met ingebouwde keukenapparatuur van SIEMENS (vaatwasser, koelkast, magnetron en keramisch fornuis) en biedt voldoende ... kastruimte.
Het brede schuifraam geeft uit op een betegeld, zuidgeoriënteerd terras en haalt de zon naar binnen.
Verder is er op deze etage een ruime, praktische bergruimte (met aansluiting wasmachine en droogkast), een badkamer en een afzonderlijk gastentoilet. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een lavabomeubel, een ligbad en een inloopdouche met rainshower.

Op de bovenverdieping geeft de nachthal uit op een nachttoilet, 3 ruime slaapkamers en een extra kamer. De slaapkamers hebben een oppervlakte tussen de 18 m² en 15 m². De 4de kamer kan perfect dienst doen als bureel of studeerkamer. De accenten in houtmotief zorgen voor een warme, huiselijke toets.
Inclusief de vraagprijs is er op kelderniveau een kelderberging én een ondergrondse autostaanplaats inbegrepen.
De maandelijkse bijdrage in de algemene kosten bedraagt slechts € 32,00.

Extra troeven van deze topper:

- 3 dubbele beglazing in industrielook PVC
- Vloerverwarming op beide etages
- Ventilatiesysteem C+
- Energiezuinig E-peil van 34
- Automatische rolluiken
- Lichtsensoren
- Verkoop onder registratierecht (geen BTW van toepassing)

Op zoek naar een hoogwaardig afgewerkt, riant en comfortabel appartement met de ruimte van een woning? Dan ben je hier aan het perfecte adres! Bel dan naar 089/390 990 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg