Vrijstaande split level-woning met ingericht souterrain

Verkocht Veldwezelt Kerkveld 2
Deze ruime, gerenoveerde bungalow is landelijk gelegen in Veldwezelt (Lanaken): een gezellig grensdorp op slechts enkele minuten van Maastricht. Het perceel van meer dan 10 are ligt op de hoek van het Kerkveld en de Lindestraat. Zowel het openbaar vervoer, scholen, bakker en buurtwinkel zijn op wandelafstand bereikbaar.

De woonst is de afgelopen jaren gerenoveerd met nieuwe ramen in PVC met dubbel glas en rolluiken. Ook de keuken, de badkamer, het souterrain, de muren en de vloeren zijn vernieuwd.

Indeling:
Via de royale inkomhal met gastentoilet kan je zowel de slaapvleugel als de keuken bereiken.
Naastgelegen is de leefruimte met haar open haard het gezellig hart van de woning. De mooie lichtinval via de grote ramen zorgen voor een warm en landelijk gevoel. De eetkamer in de leefruimte geeft uit op een moderne en praktisch ingerichte open keuken met ontbijthoek. Vanuit de keuken is er toegang tot een knus overdekt terras met alle privacy.

In de inkomhal geeft een korte trap toegang tot de nachthal die leidt naar 2 ... slaapkamers en een badkamer. De 1ste slaapkamer met inloopdressing beslaat 20 m² en de 2de slaapkamer heeft een oppervlakte van 16 m². De ruime, vernieuwde badkamer is betegeld en deels afgewerkt met mozaïek. Hier is er een inloopdouche, een dubbele lavabo en een toilet.

Via een trap in de keuken kom je terecht in het souterrain. Deze is ingedeeld in 4 kamers waarvan er 2 voorzien zijn van nieuwe ramen voor extra daglicht. Deze 2 kamers zijn ideaal geschikt als praktijkruimte (aansluiting water voorzien), bureelruimte , slaap- of speelkamer.

Verder heeft deze woning een ruime inpandige garage, een kelderberging en een wasplaats met toegang naar de tuin.
Aan de linkerzijde van de woning is er een tuin/speelweide aangelegd. Achter een houten constructie is er extra parkeerruimte of stockage en een gemetst tuinhuis.

Eveneens is er recent een nieuwe verwarmingsketel geïnstalleerd.

Op zoek naar licht, rust en ruimte in een landelijke omgeving? Bel dan vandaag nog naar 0479/815992 voor een bezichtiging aan deze charmante, vernieuwde bungalow!




Lees meer Verberg