IN OPTIE Statige bungalow omgeven door groen!

Verkocht Tongeren Maastrichtersteenweg 220
Dit authentiek landhuis is gelegen op een mooi perceel van 1200 m². Goed bereikbaar op slechts enkele kilometers van de autosnelweg en op wandelafstand van hartje Tongeren.
In deze woning vloeien de huiselijke sfeer en stijlvolle elementen in elkaar over. De open haard, de hoge plafonds en ramen, de kwalitatieve parketvloer en eiken deuren creëren hier een tijdloos interieur.
Deze woning is praktisch ingedeeld als volgt:
Ruime inkomhal met aparte vestiaire en gastentoilet.
De leefruimte met eetkamer in L-vorm beslaat maar liefst 56 m² met centraal een sfeervolle open haard.
De nieuwe, moderne keuken is ingericht met kwalitatieve Siemens-toestellen (magnetron, combi-heteluchtoven, koelkast + diepvries, keramische kookplaat, vaatwasser). Verder is er een ontbijthoek met aangenaam zicht op het zuid-westgericht terras met automatisch zonneluifel.
De nachthal geeft uit op 3 ruime slaapkamers, waarvan er één is ingericht met een aparte bureelruimte. De badkamer is uitgerust met 2 wastafels, een toilet en een douche in het ... ligbad.
Via de berging kan men middels een valluik de geïsoleerde zolderruimte (226m²!) bereiken. Hier kunnen makkelijk 2 à 3 kamers extra gecreëerd worden.
De woning is volledig onderkelderd met een ondergrondse garage met sectionaalpoort, wijnkelder, CV-ruimte en voorraadkamer.
Verder is er een aangename achtertuin (met hondenren) en voortuin.
Lees meer Verberg