Energiezuinige, goed onderhouden bungalow

Verkocht Riemst Visésteenweg 98 B
Deze praktisch ingerichte eengezinswoning heeft alle comfort op één etage om heerlijk te wonen!

Deze bungalow met 3 slaapkamers en ingerichte kelderverdieping is gebouwd in 1975 op een open perceel van 845 m² met zicht op de omliggende velden. Van hieruit heb je een uitstekende verbinding naar de omliggende steden (Bilzen, Tongeren en Maastricht). Ook de Waalse grens en de autostrade zijn vlot bereikbaar.
De woonst is perfect onderhouden en in de afgelopen jaren reeds gerenoveerd met o.a. een nieuwe keuken; een veranda met pergola en een automatische sectionaalpoort.
De indeling is als volgt:
De ruime inkomhal geeft toegang tot zowel de leefkeuken als de woonkamer. Deze is ingedeeld in een eetkamer en salon. De kamerbrede ramen zorgen voor een mooie lichtinval en een open zicht op de uitgestrekte groene omgeving.

De leefkeuken heeft centraal een keukeneiland en een gezellige ontbijthoek. Naastgelegen is er een praktische berging en een gastentoilet. Van hieruit kun je de achtertuin en de veranda met overdekt terras en ... tuinberging bereiken.

Via de nachthal kom je uit op de badkamer en 3 aangename slaapkamers. In de knusse badkamer is er een ligbad en een lavabo. Een valluik in de nachthal geeft toegang tot de ruime, goed geïsoleerde zolderverdieping (mogelijkheid om verder in te richten).

De volledige woning is onderkelderd. De kelderverdieping is toegankelijk via een automatische sectionaalpoort die leidt naar de inpandige garage (geschikt voor 2 wagens). Verder is er een speelkamer, een wasruimte, een atelier en zijn er nog extra voorraadruimtes.
De royale achtertuin is volledig gericht op het zuiden. Hier kun je genieten van hele dagen zon! De voortuin is recent volledig opnieuw aangelegd met voldoende parkeergelegenheid.

Deze woning scoort zeer goed op vlak van energiezuinigheid (energiescore van 199 kWh / m²/jaar) mede door de geïsoleerde zolderverdieping en geïsoleerde spouwmuren. Eveneens zijn praktisch alle ramen voorzien van elektrische rolluiken.

Ben jij op zoek naar een charmante, ruime bungalow met royale tuin? Bel dan vandaag nog naar 0479/815992 voor een kijkje aan deze toffe woning!

Lees meer Verberg