Ruime bungalow op zuidgericht perceel van 1379 m²

Verkocht Riemst Omloopstraat 37
Deze woning is rustig gelegen in Lafelt, een deelgemeente van Riemst. De woning is omringd door velden en fruitbomen en heeft de perfecte locatie om te genieten van de rust. Maastricht en Bilzen bereik je van hieruit in een kwartiertje en ook de oprit van de E313 richting Luik en Hasselt bevindt zich nabij.

Er is circa 200 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de inkomhal bereik je aan de linkerkant een eerste ruime kamer van 15 m². Deze kan perfect dienst doen als slaapkamer, bureau of hobbykamer. Naastgelegen bevindt zich een extra ruim gastentoilet en een kleine berging, ideaal als vestiaire.

Aan de overzijde van de inkomhal bereik je een ruimte van 8 m². Deze geeft uit op een bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine met naastgelegen keuken. De ruime keuken van 16 m² is eenvoudig en praktisch ingericht. Vervolgens bereik je de lichtrijke leefruimte van 34 m². Door de grote ramen en de veranda geniet je hier van veel natuurlijk daglicht.

Vanuit de leefruimte en de veranda heb je toegang tot de royale tuin ... met panoramisch uitzicht op de groene omgeving.

Verder zijn er twee slaapkamers van 16 en 14 m² en een praktische badkamer met ligbad, toilet en lavabomeubel. Tot slot is er een inpandige garage met automatische poort met extra bergruimte en achterdeur met toegang tot de tuin.

De niet-afgewerkte zolder is bereikbaar via een valluik.

Extra troeven:

- Panoramisch uitzicht op de achtergelegen velden
- Inpandige garage met automatische poort
- 200 m² woonoppervlakte
- Drie slaapkamers + mogelijkheid tot vierde slaapkamer

Benieuwd naar deze charmante bungalow? Bel dan 089 390 990 of mail naar info@immofair.be!
Lees meer Verberg