IN OPTIE: Semi-bungalow met uitstekende lichtinval

Verkocht Lanaken Pannestraat 221
Vrijstaande semi-bungalow met uitstekende lichtinval, 3 slaapkamers en 2 garages.
Deze hoekwoning in open bebouwing is ideaal gelegen op een mooi hoekperceel van 517 m² aan de Pannestraat en de Eikelenweg te Lanaken. Het winkelcentrum, scholen en het openbaar vervoer zijn nabij gelegen.
De woning heeft 3 slaapkamers, een inpandige garage en een vrijstaandegarage met sectionaalpoort, omgeven door een ijzeren sierhekwerk.
De bungalow heeft een bruto-woonoppervlakte van 177 m² en is opgedeeld in een woon- en slaapvleugel.
De indeling is als volgt:
Aan de voorgevel is er een knus overdekt terras. De inkomhal met trap in marmer leidt via een dubbeldeur in geslepen glas naar de woonkamer. Deze kamer in L-vorm heeft een open haard en grote ramen die zorgen voor een uitstekende lichtinval.
Via de aangrenzende (te renoveren) keuken heb je een mooi zicht op het terras en de achtertuin. Aansluitend is er een compacte, recent vernieuwde badkamer met douchecabine, lavabo en een apart gastentoilet.
Onder de slaapvleugel is er een ruime ... bergkelder (met aardgaswandketel en aansluiting voor wasmachine) die toegang verschaft naar de achtertuin. Verder is er een praktische berging die leidt naar de inpandige garage. De woonvleugel is tevens volledig onderkelderd.
De nachthal geeft uit op de 3 slaapkamers. De eerste kamer heeft een oppervlakte van bijna 14 m² en heeft een eigen privé-balkonnetje. De 2de kamer is 14 m² groot en heeft een eigen wastafel. Verder is er een derde slaapkamer met een oppervlakte van meer dan 8 m².
De zuidwest-georiënteerde achtertuin heeft een beklinkerd terras en een aangelegde tuin rondom de woning.
Aansluitend op de achtertuin is er tevens een mooi gelegen bouwgrond te koop die geschikt is voor open bebouwing. Dit perceel heeft een oppervlakte van 540 m². De straatbreedte is 22,5 m; de diepte van het perceel is eveneens 22,5m. Deze bouwgrond wordt aangeboden voor 119.000€. (excl. kosten)
Op zoek naar een knusse, charmante woning op een toplocatie? Bel dan vandaag nog 0479/815992 voor een bezichtiging aan deze scherp geprijsde bungalow.
De woning kan aangekocht worden onder het verlaagd registratierecht (5% ipv 10%)!
Lees meer Verberg