Charmante bungalow met royale tuin

Verkocht Lanaken Bilzerbaan 125
Deze charmante, goed verzorgde bungalow ligt op een ruim, volledig omheind perceel van meer dan 1300 m². Maastricht en Bilzen liggen op een boogscheut van deze woonst en scholen, winkels en openbaar vervoer zijn makkelijk bereikbaar.

Deze praktisch ingerichte eengezinswoning heeft alle comfort op één etage om heerlijk te wonen!

De indeling is als volgt:

De ruime inkomhal geeft toegang tot zowel de leefkeuken als de woonkamer. Deze is ingedeeld in een eetkamer en salon met een charmante open haard. Via de brede ramen heb je hier een mooie lichtinval.
De open leefkeuken met ontbijthoek heeft een vernieuwd kookvuur, een spoelbak en een dampkap. Een praktisch doorgeefluik verbindt de keuken met een gezellige ontbijthoek.

Via de nachthal bereik je de badkamer en de 3 slaapkamers met een oppervlakte van 14 m², 13 m² en 10 m². De knusse badkamer heeft een toilet, ligbad en wastafel.

In de kelderverdieping is er een garage met ruimte voor één wagen, een technische ruimte en een extra kelderberging.

Via een luik in de ... nachthal kan je de ruime, geïsoleerde zolderverdieping bereiken (mogelijk voor verder in te richten).

De royale achtertuin met siervijver heeft een carport/tuinhuis. Deze tuin is perfect onderhouden en volledig gericht op het zuiden. Zo kan je perfect genieten van hele dagen zon! De voortuin is volledig aangelegd en heeft voldoende parkeergelegenheid ter beschikking.

Op zoek naar een charmante, ruime bungalow met royale tuin? Bel dan vandaag nog naar 0479/815992 voor een kijkje aan deze toffe woning!
Lees meer Verberg