Instapklare bungalow met zwembad en zonnepanelen

Verkocht Lanaken Rode kruisstraat 23
Deze gerenoveerde, instapklare bungalow ligt in een geliefde, residentiële wijk in de schaduw van het kasteel Pietersheim, aan de poort van Nationaal Park Hoge Kempen. Hier geniet je van alle rust en comfort met een instant vakantiegevoel in een groene omgeving.
Zowel het centrum van Lanaken, scholen, supermarkten en buurtwinkels liggen vlakbij. Eveneens Maastricht, Genk, Bilzen en Zutendaal zijn van hieruit vlot bereikbaar.
Deze comfortabele woonst is gebouwd in 1976 en heeft in de afgelopen jaren een totaalrenovatie ondergaan. Er zijn o.a. nieuwe ramen, zonnepanelen en een energiezuinige aardgasketel (2019) geplaatst.
De woning met maar liefst 160 m² woonoppervlakte is ingedeeld als volgt:
Via de inkomhal met apart gastentoilet kom je terecht in de woonvertrekken. Quasi elk vertrek geeft uit op de omsloten patio met ingebouwd zoutwater-zwembad en aangelegde terrassen. Hier staan genot, comfort en privacy centraal!
De leefruimte is ingedeeld in een semi-open keuken; een eetkamer en een zithoek met kamerbrede schuifpui. Deze ... garandeert een mooie lichtinval en geeft rechtstreeks uit op de omsloten binnentuin.
De keuken met ziteiland is voorzien van ingerichte keukenapparatuur met gasfornuis en dampkap, spoelbak, inbouwoven en vaatwasser. Naastgelegen is er een praktische berging. Deze is eveneens bereikbaar via een aparte toegangsdeur.
In de kelderverdieping is er een ingerichte wijnkelder met klimaatregeling en een ruim werkatelier.
Op de benedenverdieping geeft de nachthall met ingebouwde vestiairekast uit op 2 riante slaapkamers en een badkamer. Vanuit één van de slaapkamers kun je via de schuifpui rechtstreeks de patio bereiken.
De betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, een toilet, een dubbele lavabo en een douchecabine.
Verder is er een afzonderlijke garagebox en zijn er verschillende parkeerplaatsen.

Extra troeven van deze topper:
- ingebouwd zoutwater-zwembad in onderhoudsvriendelijke tuin;
- 22 zonnepanelen met nieuwe CV-ketel (2019);
- ingerichte wijnkelder met klimaatregeling;
- diervriendelijk camera- en alarmsysteem;
- rolluiken in voor- en achtertuin (deels automatisch);
- goedgekeurde elektrische keuring.

Op zoek naar 100% comfort en privacy in een groene omgeving? Bel dan vandaag 0479/815992 voor een kijkje aan deze toffe bungalow met instant vakantiegevoel!
Lees meer Verberg