Riante, rustig gelegen woning in bungalowstijl

Verkocht Lanaken Gulden Sporenplein 2
Deze vrijstaande woning is gelegen aan het Gulden Sporenplein, midden in de geliefde Schrijverswijk en op wandelafstand van hartje Lanaken. Zowel winkels, scholen en openbaar vervoer liggen in de nabije omgeving en ook Maastricht en omliggende steden zijn van hieruit vlot bereikbaar.

Deze perfect onderhouden woonst is zeer degelijk gebouwd op een ruim, zongeoriënteerd perceel van 660 m² en heeft maar liefst 5 slaapkamers en een extra polyvalente zolderruimte in loftstijl. De woning is in 1970 oorspronkelijk als bungalow gebouwd en is in 1980 voorzien van een extra volwaardige bovenverdieping.

De indeling is als volgt:
De ruime entree met gastentoilet en vestiairehoek geeft uit op de keuken en de woonvertrekken. De ruime woonkamer in L-vorm heeft een oppervlakte van 38 m². Deze is stijlvol ingericht met een lichte marmeren tegelvloer en grote raampartijen die zorgen voor een optimaal contact met de omliggende groene omgeving. De naastliggende keuken is gerieflijk ingericht en voorzien van keukenapparatuur.

Verder zijn er op ... deze benedenverdieping een ingerichte badkamer; 2 ruime slaapkamers met elk een oppervlakte van 14 m²; de derde kamer van 6 m² doet momenteel dienst als bureelruimte.

De volledig ingerichte bovenverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Hier geeft de nachthal uit op nog 2 leuke slaapkamers en een riante ruimte in loftstijl met centraal een knusse houthaard.

Verder is deze woning volledig onderkelderd met een inpandige garage met automatische kantelpoort, een atelier en verschillende kelderbergings.

De omliggende tuin met vijverpartij is stijlvol aangelegd en de zij-oprit en achtertuin zijn grotendeels beklinkerd. Deze woning is zowel binnen als buiten tot in de puntjes verzorgd.

Ben jij op zoek naar rustig, ruim én betaalbaar wonen is een kindvriendelijke wijk? Bel dan vandaag nog 0479/815992 voor een kijkje aan deze degelijke én betaalbare woning!
Lees meer Verberg