Bungalow met zongerichte tuin op perceel van 1350 m²

Verkocht Lanaken Dukatonweg 6
Deze vrijstaande woning in Smeermaas bevindt zich aan een doodlopend straatje in een rustige woonwijk. Het centrum van Maastricht, winkelcentrum van Smeermaas en de oprit van de E313 en E314 liggen op slechts een kwartiertje afstand. Ook scholen, supermarkten, bakkers en het openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving. Deze ligging is daarom de perfecte combinatie van rust en comfort!

Deze instapklare woonst werd recent grondig opgefrist: er werden nieuwe vloeren, waterleidingen, radiatoren en een nieuwe boiler geplaatst. Ook de keuken en badkamer werden volledig verniewd.

Er is circa 120m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet heb je toegang tot de woonvertrekken in L-vorm. In de leefruimte is er een lichtrijke zithoek en een gezellige eethoek. De moderne open keuken is uitgerust met inbouwapparatuur (XL-gasfornuis met 6 pitten en oven, magnetron, spoelbak, vaatwasser).

Verder zijn er op de benedenverdieping twee ruime slaapkamers van 14 m² en 17 m² en een ... badkamer met dubbel lavabomeubel, inloopdouche én luxe ligbad.

De gezellige groene tuin is tot in de puntjes afwerkt. De knusse terrasjes vormen de ideale plek om te genieten van rust.

Op kelderniveau is er een inpandige garage die ruimte biedt aan één wagen en een kelderberging die is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine en droogkast. De kelderverdieping is goed geïsoleerd en volledig betegeld.

Extra troeven:

- Alle comfort op één etage
- Ruim, volledig omheind perceel van 1350 m²
- Centraal gelegen nabij Maastricht
- Vlakbij de prachtige natuur
- Verwarmingsketel van 2013 + gasaansluiting!

Zie jij jezelf al helemaal genieten in deze charmante woning? Stuur dan een mailtje naar info@immofair.be of bel naar 089 390 990 voor een afspraak voor een bezichtiging!

Lees meer Verberg