Comfortabele bungalow in kindvriendelijke buurt.

Verkocht Gellik Sint-Laurentiusstraat 23
IN OPTIE Deze halfopen bebouwing met 3 slaapkamers tref je aan in een verkeersluwe straat in het gezellige Gellik, een deelgemeente van Lanaken. School, supermarkt, natuur- en recreatiepark zijn gelegen op wandelafstand van de woning.

Deze volledig onderkelderde bungalow heeft een uiterst praktische indeling: inkomhal naar aangename leefkeuken. De woonkamer met een oppervlakte van 36 m² beschikt over een tv-hoek met sfeervolle houtkachel en een ruime eetkamer met veel licht.
De nachthal leidt naar een apart gastentoilet. De drie slaapkamers hebben een mooi zicht op de achtertuin. De badkamer is voorzien van een ligbad en een lavabo. Verder is er een praktische berging met een vaste trap die leidt naar de zolderverdieping. Op deze etage kunnen makkelijk twee extra kamers worden ingericht.
De woning dateert van 1982 en is gelegen op een perceel van 457 m². De inpandige garage is toegankelijk langs de achtertuin met zij-inrit.

Op zoek naar een betaalbare én goed gelegen gezinswoning? Dan heeft deze praktisch ingedeelde woning ... alle troeven in huis om uw woonplezier en comfort te garanderen!
Lees meer Verberg