Comfortabele, energiezuinige bungalow op 897 m².

Verkocht Beverst Oudestraat 6 A
Deze vrijstaande woning is goed gelegen in het geliefde Beverst, een deelgemeente van Bilzen. Zowel Diepenbeek, Genk, Hasselt en de autosnelweg zijn makkelijk bereikbaar. In de nabije omgeving zijn er verschillende buurtwinkels, scholen, kinderopvang en openbaar vervoer. Ook natuurliefhebbers worden verwend en kunnen hier naar hartenlust wandelen en fietsen in de groene omgeving rondom het Waterkasteel van Schoonbeek.
Deze deels gerenoveerde woonst is gebouwd in 1978 op een omheind perceel van bijna 9 are. De woonst heeft 2 ruime slaapkamers, een vernieuwde badkamer, een ruime geïsoleerde zolder en is volledig onderkelderd met een inpandige garage.
Deze bungalow is praktisch ingedeeld als volgt:
De inkomhal met vestiairehoek en afzonderlijk gastentoilet geven uit op de nachthal.
De leefruimte in L-vorm heeft een oppervlakte van 42m² en is ingedeeld in een eetkamer en zithoek. De mooie lichtinval via de grote ramen zorgt hier voor een warm en landelijk gevoel.
Naastgelegen is er een ingerichte keuken met gezellige ontbijthoek. ... Deze keuken is voorzien van keukenapparatuur waaronder: een fornuis met keramische kookplaat, oven en dampkap, een dubbele gootsteen en een vaatwasser.
In de berging naast de keuken kan je via een vaste trap de zolderverdieping bereiken. Deze is reeds goed geïsoleerd en voorzien van elektriciteit. Ideaal dus voor uitbreiding van extra kamers!
De nachthal geeft uit op 2 ruime slaapkamers en een moderne badkamer. De slaapkamers hebben een oppervlakte van 16 m² en 17 m² waarvan er eentje momenteel is ingericht als praktijkruimte.
De badkamer heeft recent een totaalrenovatie ondergaan. Hier is er een inloopdouche met regendouche; een ligbad; een dubbele lavabo en een ophangtoilet.
De woning is volledig onderkelderd, inclusief een inpandige garage. De kelderverdieping is opgedeeld in een voorraadruimte, een wasplaats, een tuinberging, een werkruimte en een technische ruimte met cv-ketel op stookolie.
Door de rolluiken en de isolatie van het dak en de muren heeft deze woning een laag energieverbruik.
De centrale en toch rustige ligging, tezamen met de omheinde tuin met alle privacy zijn extra troeven van deze praktische woonst.

Ben jij op zoek naar een vrijstaande woning met licht, rust en ruimte? Bel dan vandaag nog naar 0479/815992 voor een bezichtiging aan deze charmante bungalow!
Lees meer Verberg