Instapklaar appartement met zonneterras en garage vlakbij Maastricht

Verkocht Veldwezelt 2de Carabinierslaan 72 3
Dit gezellig en energiezuinig appartement bevindt zich op de benedenverdieping van een kleinschalige residentie genaamd ‘Aïda di Verdi’. Het is gelegen aan de 2de Carabinierslaan op een boogscheut van Maastricht. Zowel openbaar vervoer, scholen en buurtwinkels zijn op wandelafstand bereikbaar.

Dit appartement met 2 slaapkamers en zonneterras heeft een woonoppervlakte van 90 m² en is perfect onderhouden.
In 2005 heeft dit appartement een opfrissingsbeurt gekregen. Verder is er een afzonderlijke garagebox met automatische poort (inclusief de vraagprijs).

De indeling is als volgt:

De leefruimte met semi-open keuken is gesitueerd aan de achterzijde van het gebouw. Van hieruit heb je een mooie lichtinval met zicht op het privéterras in een volledig groene omgeving. Dit betegelde terras is gericht op het zuiden waardoor je hier optimaal kan genieten van de zon!

In 2005 is de badkamer gerenoveerd. Deze is volledig betegeld en voorzien van een douche en een lavabomeubel. Naastgelegen is er een praktisch ingerichte berging met ... aansluiting voor wasmachine en droogkast.

De hall met ingebouwde vestiairekasten en afzonderlijk gastentoilet geeft uit op twee mooie slaapkamers. Deze hebben elk een oppervlakte 11,5 m² en zijn voorzien van TV-aansluiting.

Voor het gebouw zijn er gemeenschappelijke parkeerplaatsen.

De maandelijkse vaste kosten bedragen gemiddeld € 92,00. Er is eveneens een reservekapitaal aanwezig.

Op zoek naar een instapklaar appartement met alle comfort en een mooie lichtinval? Bel dan vandaag nog naar 0479/815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg