Gelijkvloers instapklaar appartement met terras en garage

Verkocht Veldwezelt Strodorp 87 1
Dit instapklare appartement ligt in een kleinschalige residentie van slechts twee appartementen in Veldwezelt. Van hieruit bevind je je op wandelafstand van scholen, winkels en kinderopvang. Ook Genk, Bilzen, Riemst en de autosnelwegen zijn van hieruit vlot bereikbaar. Fiets je eens graag naar Maastricht? Ook dan ben je hier aan het juiste adres!

Het appartement heeft een oppervlakte van 90 m² en is gelegen op de benedenverdieping. Drie jaar geleden zijn de keuken, badkamer, gastentoilet en de cv-installatie vernieuwd.

De inkomhal met vestiairehoek geeft uit op een royale leefruimte van 33 m² met veel sfeerverlichting. De moderne keuken met eethoek is uitgerust met keukenapparatuur van AEG (vaatwasser, magentron, combi-oven, koelkast en inductiekookplaat).

Verder zijn er twee ruime slaapkamers van 16 m² en 9 m², een berging, een badkamer en een afzonderlijk toilet. In de praktische badkamer bevindt zich een inloop-regendouche, een lavabomeubel, een handige handdoekradiator en een inbouwkast.

Aansluitend kom je uit op het ... zuidgerichte terras van 29 m². Deze is toegankelijk via een automatische poort. Hier geniet je van alle privacy.

Bovendien is er een garagebox van 19 m² met automatische poort en een extra opslagruimte in de kelder. Je kan voor het appartementsgebouw parkeren, in de garagebox of direct achter de woonst.

Extra troeven:

- Geen gemeenschappelijke kosten
- Recent gerenoveerd en instapklaar
- Rustige ligging nabij Maastricht
- Afzonderlijke garage
- Perfecte investering
- Ruim zonnig terras

Zie jij jezelf hier al helemaal wonen? Bel dan 089 390 990 of stuur een mail naar info@immofair.be voor een afspraak voor een bezichtiging!
Lees meer Verberg