Moderne duplex van 2019 met royaal zuidgeoriënteerd terras

Verkocht Mopertingen Maastrichterstraat 331 11
Deze moderne duplex van 2019 maakt deel uit van een kleinschalige residentie genaamd ‘Alexia’, bestaande uit slechts 6 appartementen.
Het appartement bevindt zich op de eerste en tweede etage en heeft een bewoonbare oppervlakte van 113 m².

Deze residentie is goed gelegen in Mopertingen, een gezellige deelgemeente van Bilzen. Met de oprit van de autosnelweg, scholen en openbaar vervoer in de nabije omgeving is het hier aangenaam wonen. Er is een vlotte bereikbaarheid naar het centrum van Bilzen, Genk én Maastricht.

Er is 113 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

De inkomhal geeft uit op een open leefruimte in L-vorm van circa 40 m². Deze is ingedeeld in een zithoek, eetkamer en open keuken met eiland. De keuken is voorzien van degelijke inbouwapparatuur van Siemens (vaatwasser, koelkast, magnetron en keramisch fornuis). De grote raampartijen geven uit op een royaal en zongericht terras van maar liefst 30 m².

Verder bevindt zich op deze verdieping nog een gastentoilet en een zeer ruime berging 14 m² met aansluiting ... voor wasmachine en droogkast.

Op de bovenverdieping geeft de nachthal uit op twee slaapkamers van 13 m² voorzien van inbouwkasten. De betegelde badkamer is uitgerust met een inloopdouche met rainshower en een lavabomeubel.

Op kelderniveau is er een bergkelder en een private autostaanplaats voorzien.

Extra troeven:

- Energiezuinig en instapklaar

- Recent gebouwd en rustig gelegen

- Royaal, zongericht terras met panoramisch zicht

- Voorzien van vloerverwarming


Beantwoordt deze duplex aan jouw wensen? Bel dan naar 089/390 990 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg