Comfortabel en betaalbaar wonen in het pittoreske Meeswijk

Verkocht Maasmechelen Kerkplein 17 2

Dit tof appartement bevindt zich in Meeswijk, één van de mooiste en meest authentieke dorpjes van het Limburgse Maasland.
Het is gelegen op de benedenverdieping van een kleinschalige residentie genaamd “De Mesick”. Zowel voor de deur als op het Kerkplein zijn er vrije parkeerplaatsen beschikbaar.

Deze residentie dateert van 2004 en het appartement werd in 2017 opgefrist.

Er is circa 90 m² woonplezier ingedeeld als volgt:
De royale leefruimte van 50 m² is ingedeeld in een woonkamer met zithoek, een eetkamer en een praktische keuken in U-vorm. In de keuken is er degelijke inbouwapparatuur voorzien en het beschikt over voldoende opbergruimte. Via de brede raampartijen in de leefruimte geniet je hier van een aangename lichtinval.

De nachthal met ingebouwde vestiairewand geeft uit op 2 aangename slaapkamers, een bergruimte, een badkamer en een afzonderlijk gastentoilet.
De betegelde badkamer is ingericht met een lavabomeubel en een douche in ligbad. In de berging zijn er aansluitingen voor wasmachine en droogkast ... voorzien.
De slaapkamers zijn tof ingericht en hebben een oppervlakte van 13 m² en 8 m².
Op het gezellige, onderhoudsvriendelijke tuinterras geniet je van alle privacy en comfort. Het is volledig omheind en beklinkerd.
Extra troeven:

- Rolluiken aan achterzijde

- Gezellige buitenruimte

- Perfect onderhouden en instapklaar

- Energiezuinig EPC

- Géén gemeenschappelijke kosten!


Op zoek naar een instapklaar, energiezuinig én betaalbaar appartement in een rustige en gezellige wijk? Bel dan vandaag nog 0(032)479/815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg