Gelijkvloers, top afgewerkt appartement van 2009

Verkocht Maasmechelen Oude Baan 375
Dit royaal en lichtrijk appartement met vloerverwarming en gashaard bevindt zich in het bosrijke Maasmechelen. Van hieruit ben je binnen enkele minuten in Nationaal Park Hoge Kempen maar ook de oprit van de E314 is vlakbij. Daarnaast zijn ook scholen, supermarkten en het openbaar vervoer vlot bereikbaar. Bovendien ligt het appartement in een residentie van slechts twee kavels.

Er is maar liefst 130 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

De ruime inkomhal geeft uit op de royale leefruimte in L-vorm met open keuken, zit- en eethoek. De zithoek is uitgerust met een XL-gashaard die zorgt voor een gezellige warmte. In de lichtrijke eethoek met open keuken geniet je van een prachtig uitzicht op de zongerichte tuin met terras. De moderne keuken is uitgerust met een 5-pitsgasvuur, oven, magnetron, vaatwasser, spoelbak, koelkast, ingebouwde dampkap én koffiemachine! De grote schuiframen zorgen voor een optimaal contact met het terras en de tuin. Naast de keuken is een praktische berging met aansluiting voor de wasmachine.

De ... zonnige, omheinde tuin geeft toegang tot de ondergrondse garage en de kelder. Bij het appartement horen drie kelderbergings: aan bergruimte is er dus geen gebrek!

Via de inkomhal bereik je ook drie slaapkamers van 15, 11 en 10 m² en de badkamer. In de badkamer is er een ligbad, inloopdouche, toilet en lavabomeubel met dubbele wasbak. Aansluitend aan de grootste slaapkamer is er een inloopdressing.

Extra troeven:

- Vloerverwarming en XL-gashaard
- Gelegen vlakbij een bosrijke omgeving
- Ondergrondse autostandplaats
- Energiezuinig
- Zeer ruim en perféct afgewerkt

Op zoek naar een royaal, modern én lichtrijk appartement? Bel dan 089 390 990 of mail naar info@immofair.be voor een afspraak voor een bezichtiging!
Lees meer Verberg