Stijlvolle, instapklare duplex in hartje Maaseik

Verkocht Maaseik Halstraat 4 4
Dit ruime duplexappartement bevindt zich in een pittoresk en rustig steegje in het centrum van Maaseik. In de directe omgeving zijn er verschillende scholen, supermarkten en sportvoorzieningen. Eveneens het ziekenhuis is van hieruit makkelijk bereikbaar. Ook heb je van hieruit een vlotte verbinding naar zowel Nederland als omliggende steden.
Hier is er 150m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de inkomhal met vestiairehoek en gastentoilet bereik je een royale leefruimte van 60m². Deze is ingedeeld in een gezellige zithoek, eetkamer en semi-open keuken.
De keuken is voorzien van ingebouwde apparatuur (koelkast, diepvriezer, keramische kookplaat en elektrische oven). Er is ook een aansluiting voor een afwasmachine. Hierlangs is er een praktische berging met aansluiting voor de wasmachine.

De benedenverdieping is volledig voorzien van vloerverwarming.

De bovenverdieping is bereikbaar via een stijlvolle draaitrap.
De nachthal geeft uit op 2 ruime slaapkamers van 30m² en 11m², met elk met een eigen badkamer.

De ... master bedroom met extra hoog plafond is voorzien van een aircotoestel. Het aansluitend balkonterrasje is bereikbaar via een grote glazen schuifdeur. In de ruime badkamer is er een ligbad en een badkamermeubel met dubbele lavabo.
De tweede slaapkamer van 11m² heeft een ruime, ingebouwde spiegelkast. De aansluitende badkamer is uitgerust met een douchecabine en een badkamermeubel.

Extra troeven:

- rustig gelegen in een voetgangersstraatje
- twee ruime slaapkamers met een eigen badkamer
- hoge plafonds en veel lichtinval
- open keuken met een royale leefruimte

Op zoek naar een royaal, betaalbaar én stijlvol appartement? Stuur dan een mail naar info@immofair.be of bel 089 390 990 voor een afspraak!
Lees meer Verberg