Tof appartement op toplocatie!

Verkocht Lanaken Molenweideplein 78 4
Dit knusse appartement is uitstekend gelegen aan het Molenweideplein (Lanaken). De tweede etage van dit kleinschalig appartementencomplex - bouwjaar 1996 - bereik je makkelijk met de lift. Twee slaapkamers en een gezellig balkonterras zorgen ervoor dat je comfortabel kunt wonen mét een prachtig zicht op het centrum van Lanaken. De ruime parkeergelegenheid voor de deur en een goede EPC-score zijn extra troeven.

De indeling van de woonoppervlakte (80 m²):
De inkomhal geeft uit op een ruime en sfeervolle woonkamer in L-vorm naar de keuken. Door het kamerbrede raampartij aan het balkonterras geniet je van veel lichtinval en een open zicht op het Molenweideplein. De praktisch ingerichte keuken – incl. inbouwkoelkast, elektrische oven, keramisch fornuis en knusse ontbijthoek - nodigt je uit om te genieten. De compacte berging is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine. De badkamer is betegeld en beschikt over een ligbad, een lavabomeubel en een toilet. Verder zijn er 2 slaapkamers van 14 m² en 9 m², waarvan één makkelijk ... gebruikt kan worden als kinderkamer, bureau of dressing. Er is een ruime kelderberging ter beschikking (incl. verkoopprijs) en de mogelijkheid om een aparte garagebox aan te kopen (voor € 10.000).

De goede EPC-score van amper 231 kWh/m² bewijst dat dit een energiezuinig appartement is dat zich perfect leent voor verhuur.
Nieuwsgierig? Maak een afspraak via +32 479/815992 een neem een kijkje achter de schermen van dit leuke en betaalbare appartement op een toplocatie.

Lees meer Verberg