Betaalbaar 3-slaapkamerappartement met garage vlakbij Maastricht!

Verkocht Lanaken Maaseikersteenweg 165 A
Dit tof appartement is goed gelegen in Smeermaas (Lanaken). Omliggende steden zoals Maastricht, Genk, Bilzen en de autosnelweg zijn van hieruit vlot bereikbaar.
Ook natuurliefhebbers worden hier verwend! Het grenst aan de oevers van de grensmaas: een uniek stukje natuurgebied. De perfecte uitvalsbasis voor heerlijke wandelingen en fiets- of kanotochten!
Eveneens zijn scholen, buurtwinkels, openbaar vervoer en een winkelcentrum op wandelafstand gelegen.
Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalige residentie genaamd ‘Védère’. De indeling is als volgt: de private inkomhal geeft uit op een recent gerenoveerde badkamer met toilet; een lichtrijke leefruimte en 3 ruime slaapkamers. De leefruimte met balkon is ingedeeld in een eetkamer en zithoek en heeft via de kamerbrede ramen een mooie lichtinval. De naastgelegen keuken heeft een knusse ontbijthoek en is uitgerust met een koelkast, spoelbak, kookfornuis en dampkap.
Er zijn drie slaapkamers; één van 7 m², één van 9m² en de derde slaapkamer heeft een ... oppervlakte van 12m². Verder is er een gezellig gemeenschappelijk tuintje (voor slechts 2 kavels) gelegen aan de zijkant van het gebouw.
Verder is er inbegrepen in de vraagprijs: een inpandige garage met naastgelegen een ruime bergkelder. Ook rondom het gebouw is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Op zoek naar een tof én betaalbaar appartement op een toplocatie? Interesse in goede investering? Bel dan vandaag nog 0472/ 930 779 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg