Gerenoveerd en betaalbaar appartement vlakbij Maastricht!

Verkocht Lanaken Maaseikersteenweg 159
Dit tof gerenoveerd appartement is goed gelegen in Smeermaas (Lanaken), vlakbij Maastricht. Omliggende steden en de autosnelweg zijn van hieruit erg vlot bereikbaar. Ook scholen, buurtwinkels, openbaar vervoer en een winkelcentrum bevinden zich op wandelafstand.
Eveneens natuurliefhebbers worden hier verwend! De oevers van de Grensmaas zijn een uniek stukje natuurgebied dat de perfecte uitvalsbasis is voor heerlijke wandelingen en fiets- of kanotochten.

Het appartement is volledig gerenoveerd in 2015 en bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalige residentie genaamd ‘Védère’. Het beschikt over een ruime inpandige garage met werkatelier + berging en heeft een gemeenschappelijke achtertuin.

De indeling van het appartement is als volgt:
De privé-inkomhal geeft uit op de badkamer, 3 slaapkamers en de leefruimte. De leefruimte met aansluitend het balkonterras is voorzien van airco. Het is ingedeeld in een eetkamer en een gezellige zithoek. De kamerbrede ramen zorgen voor een aangename lichtinval en bieden een mooi ... zicht op de omgeving.
Aansluitend bevindt zich een moderne, gerieflijke keuken die is uitgerust met ingebouwde keukenapparatuur (oven, koelkast, spoelbak, kookfornuis met dampkap en vaatwasser).
In de betegelde badkamer is er een lavabomeubel, een inloopdouche en een toilet. Verder zijn er 3 slaapkamers met een degelijke laminaatvloer. Deze hebben een oppervlakte van 13 m², 9 m² en 7 m².

Achter het gebouw is er een omsloten, gemeenschappelijke tuin. De ruime garage met berging en atelier is privé en bereikbaar via een automatische sectionaalpoort. De maandelijkse gemeenschappelijke kosten bedragen € 50,00.

Op zoek naar een tof, betaalbaar én volledig gerenoveerd appartement op een leuke locatie? Interesse in een goede investering? Bel dan vandaag nog 0472/ 93 07 79 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg