Duplex met 2 terrassen en carport

Verkocht Lanaken Broekstraat 26 3
Deze aantrekkelijke duplex van 2006 bevindt zich op de 2de etage van een kleinschalige residentie genaamd ‘Chablis’, bestaande uit 4 appartementen en voorzien van een lift.

Het is gelegen op een steenworp van het gezellige Lanakense centrum: zowel de gezellige horeca, winkels, openbaar vervoer en scholen zijn op wandelafstand bereikbaar.

Er is 105 m² woonplezier ingedeeld als volgt:
De inkomhal met gastentoilet en vestiairehoek leidt naar een royale woonkamer van 30 m². Deze is ingedeeld in een gezellige zithoek en een eetkamer. Het kamerbrede raampartij zorgt voor een fijne lichtinval en geeft toegang tot het overdekte terras van 8 m². Hier kun je van elk seizoen genieten!

Het keukengedeelte is voorzien van een degelijke keuken met inbouwapparatuur (combi-oven, vaatwasser en kookfornuis met dampkap). Ook hier zorgen de raampartijen aan het 2de terras voor natuurlijk daglicht. De handige berging van 4 m² beschikt over een aansluiting voor de wasmachine en droogkast.

Op de 2de etage geeft de nachthal uit op 2 slaapkamers ... met een oppervlakte van 20 m² en 12 m². De ruime, betegelde badkamer is uitgerust met een douchecabine, een ligbad, een lavabomeubel met dubbele wastafel en een nachttoilet.

Aan de achterzijde van het appartementsgebouw bevindt zich een carport (met autostandplaats) die hoort bij dit appartement en is inclusief de vraagprijs.

Dit appartement is momenteel verhuurd aan zeer degelijke, correcte huurders. De maandelijkse huurprijs bedraagt € 780 + € 50 vaste, gemeenschappelijke kosten.

Op zoek naar betaalbaar, ruim én energiezuinig wonen aan het centrum van Lanaken?
Of interesse in een goede investering? Bel dan vandaag nog naar (0032)479/ 815992 voor een kijkje in deze toffe duplex!
Lees meer Verberg