Budgetvriendelijk appartement met garage

Verkocht Lanaken Gemeenteplein 11 22
Dit op te knappen appartement is rustig én centraal gelegen op de tweede etage in Residentie "Toren Zuid" aan het Gemeenteplein, in hartje Lanaken.
Winkels, scholen, het openbaar vervoer én Maastricht zijn vlakbij. Eveneens Genk, Maasmechelen en de E314 zijn van hieruit vlot bereikbaar.

Er is circa 88 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:
De inkomhal met gastentoilet en vestiairehoek geeft uit op de woon- en slaapvertrekken. In de riante leefruimte van 29 m² zorgen brede raampartijen voor bijzonder veel daglicht. Van hieruit geniet je van een panoramisch uitzicht.
Naastgelegen bevindt zich een keuken voorzien van inbouwapparatuur (heteluchtoven, keramische kookplaat, dampkap, koelkast en spoelbak en aansluiting wasmachine). Aansluitend bevindt zich een knus balkonterrasje met buitenberging.

De nachthal geeft uit op een badkamer en 3 slaapkamers met een oppervlakte van 15 m², 9 m² en 9 m². De eenvoudig ingerichte badkamer is voorzien van een douche en lavabomeubel.

Op kelderniveau is er een compacte kelderberging. ... Inclusief de vraagprijs is er een ondergrondse parkeerplaats inbegrepen, deze bereik je via de Pastorijstraat.

Dit appartement dient grondig te worden opgefrist (o.a. de muren, vloeren en sanitair). De gemeenschappelijke kosten bedragen € 143,00 maand inclusief water en verwarming.

Extra troeven:

- Inrichten volgens eigen smaak en budget

- Vernieuwde PVC ramen in 2005

- Bereikbaar via lift

- Perfecte locatie pal in het centrum

- Ideale investering


Op zoek naar een goede investering en steek je graag de handen uit de mouwen? Bel dan vandaag nog 0(032)479/815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg