Stijlvol ingericht appartement op topligging

Verkocht Lanaken Pannestraat 16 5
Dit modern en luxueus ingericht appartement maakt deel uit van een kleinschalige residentie genaamd ‘Mathilde’. Het bevindt zich op de 1ste etage en is via lift bereikbaar.

Het gezellige centrum van Lanaken met lokale handelaars, restaurants, boutiques en supermarkten ligt op slechts enkele minuten wandelen. Ook Maastricht, Genk en de E314 bevinden zich op een kwartiertje rijden. Bovendien zijn ook de scholen en het openbaar vervoer op wandelafstand bereikbaar.

Het appartement beschikt over 110 m² woonoppervlakte en is ingedeeld als volgt:

De inkomhal met gastentoilet geeft uit op de slaapvertrekken en de leefruimtes.

Via een glazen dubbeldeur bereik je de royale leefruimte met een oppervlakte van 34 m². Deze is ingedeeld in een gezellige zithoek en een lichtrijke eetkamer. Van hieruit kun je het overdekt terras bereiken. Naastgelegen bevindt zich een ruime leefkeuken met ontbijthoek. De keuken is uitgerust met degelijke SMEG en BOSCH inbouwapparatuur (vaatwasser, oven, koelkast en keramisch kookplaat). De praktische ... berging is voorzien van een aansluiting voor wasmachine en droogkast.

De moderne badkamer beschikt over een lavabomeubel, een douche en een toilet. Verder zijn er twee ruime slaapkamers met een oppervlakte van 16 m² en 12 m² waarvan de laatste is voorzien van een inloopdressing.

Op kelderniveau bevindt zich een private garagebox uitgerust met een automatische poort. Deze is makkelijk bereikbaar via de zijkant van de residentie.

De maandelijkse vaste kosten van dit appartement bedragen €100 (incl. onderhoud lift, verzekeringen en onderhoud gemeenschappelijke delen).

Extra troeven:

- Stijlvolle materialen met vloertegel van kashmir graniet
- Perfect onderhouden en instapklaar
- Ruim & comfortabel ingericht
- Kleinschalige residentie op rustige locatie

Op zoek naar een ruime en stijlvol ingericht appartement vlakbij het gezellige centrum van Lanaken? Bel dan vandaag nog 089 390 990 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg