Tweeslaapkamer-appartement met lift op toplocatie

Verkocht Lanaken Staatsbaan 75 14
IN OPTIE!

Dit appartement ligt in de kleinschalige residentie ‘Euro’ en bevindt zich op de derde verdieping, bereikbaar via een lift. Van hieruit heb je een vlotte verbinding met Maasmechelen, Maastricht, Genk, het openbaar vervoer en het centrum van Lanaken. Maar ook ‘Nationaal Park de Hoge Kempen’ en ‘Domein Pietersheim’ liggen vlakbij.

Het appartement werd in 2016-2017 grotendeels gerenoveerd. Zo werden de keuken, de badkamer, de verwarmingsketel en de elektriciteit vernieuwd.

Er is circa 100 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

De inkomhal met vestiairekast geeft uit op de keuken en de leefruimte. De keuken met ontbijthoek is uitgerust met inbouwapparatuur (koelkast, vaatwasser, oven, keramische kookplaat en spoelbak). Via deze ruimte kan je ook het terras bereiken. In de naastgelegen leefruimte is er voldoende plaats voor een eet- en zithoek en zelfs een speel- of bureauhoek!

In het appartement is er een ruime slaapkamer van 18 m² en een slaapkamer van 9 m². De badkamer is uitgerust met een inloopdouche en ... lavabomeubel. In de hal bevindt zich een apart gastentoilet.

Op kelderniveau is er een bijhorende garage.

Extra troeven:


- Royale leefruimte

- Centrale ligging

- Ideaal als investering

- Airconditioning van 2021

- Bereikbaar met lift

- Ondergrondse parking



Geïnteresseerd in dit appartement op toplocatie? Bel dan snel 089 390 990 of mail naar info@immofair.be!
Lees meer Verberg