Instapklaar appartement op geliefde locatie

Verkocht Lanaken Nijverheidslaan 145 1.1
Dit tof appartement maakt deel uit van een kleinschalige residentie genaamd ‘Nijverheid’, bestaande uit slechts 6 kavels. Het is rustig gelegen te Lanaken, vlakbij de grens met Smeermaas en op fietsafstand van Maastricht.

Het appartement bevindt zich op de 1ste verdieping en heeft circa 90 m² woonoppervlakte.


Het heeft in 2013 enkele renovaties ondergaan. Onder andere het sanitair, de badkamer, de gasketel, de vloeren én de ramen zijn vernieuwd.

De indeling is als volgt:

De private inkomhal geeft uit op de leefruimtes en de slaapvertrekken.

De leefruimte van 30 m² is ingedeeld in een knusse zithoek en een eetkamer. De brede raampartijen zorgen voor een natuurlijke lichtinval doorheen de hele dag. Van hieruit heb je een aangenaam zicht op de omgeving en het balkonterras.

Naastgelegen bevindt zich de keukenruimte. Deze is momenteel basic ingericht, maar er is een nieuwe keuken met inbouwapparatuur besteld (inclusief de vraagprijs!).

Verder geeft de nachthal uit op een moderne badkamer, een polyvalente ruimte en ... een ruime slaapkamer van 12 m².

In de betegelde badkamer is er een douchecabine met glazen wand, een toilet en een lavabomeubel. Het derde vertrek is ingericht als berging/ wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Aan de achterzijde van het gebouw is er een private carport met autostandplaats en een royale gemeenschappelijke buitenruimte.

Extra troeven van deze topper:

- Inclusief bergkelder

- vlakbij een winkelcentrum, buurtwinkels, scholen en horeca

- Grenzend aan bruisend Maastricht

- Op wandelafstand van de grensmaas en schitterende natuur

- Grotendeels vernieuwd in 2013



Op zoek naar een tof, instapklaar en betaalbaar appartement op een geliefde locatie? Bel dan vandaag nog 089/390 990 voor een kijkje ter plaatse!

Lees meer Verberg