Modern, rustig gelegen appartement met ruime tuin.

Verkocht Gellik Bergstraat 56 2
Dit stijlvol gerenoveerd appartement maakt deel uit van een tweewoonst aan de Bergstraat: een rustige straat van het heuvelachtige Gellik (Lanaken).

Gellik is een geliefd dorpje en heeft alles op wandelafstand ter beschikking: zowel scholen, bakker, supermarkt, apotheek en openbaar vervoer zijn op wandelafstand. Ook steden als Bilzen, Genk, Maastricht en het centrum van Lanaken zijn vlot bereikbaar.

Het is gelegen in het groen op een perceel van meer dan 13 are, waarvan inclusief 747 m² privétuin. Deze prachtige tuin grenst rechtstreeks aan het natuurgebied ‘De Hoefaert’ (deel van Nationaal Park Hoge Kempen).

Indeling:

De privé-inkom met trappenhal is gelegen op de gelijkvloerse verdieping.

Op de 1ste verdieping leidt een ruime inkomhal naar een leefruimte van circa 30 m². Dit vertrek is momenteel ingericht als knusse zithoek en eetkamer. De brede ramen zorgen hier voor een panoramisch zicht op de groene omgeving.
Naastgelegen is er een stijlvolle leefkeuken met ontbijthoek. Deze keuken is volledig uitgerust met ... kwalitatieve keukenapparatuur van Siemens: vaatwasser, koelkast, combi-oven en inductiefornuis van AEG.

De nachthal leidt naar een apart gastentoilet; 2 ruime slaapkamers (oppervlakte van 15 m² en 12 m²) en een moderne badkamer.

Deze badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad; een aparte douche met rainshower en een lavabo.

Via een vaste trap kom je terecht op de bovenverdieping. Deze is momenteel ingericht als 3de slaapkamer en heeft een aparte ruimte, ideaal voor een dressing of bureel.

In de kelderverdieping is er een private kelderberging van 15 m² (voorzien van aansluiting voor wasmachine en aardgaswandketel).

De voormalige inpandige garage heeft een schuifpui met automatische rolluiken en geeft uit op de binnenkoer. Deze ruimte is ook ideaal om in te richten als tuinkamer of hobbyruimte. De binnenkoer en de tuin worden afgescheiden door een ruime carport (voorzien voor 2 wagens).

Tussen 2008 en 2013 is dit appartement volledig gerenoveerd. Onder andere de ramen, de centrale verwarming op aardgas, de leefkeuken en de badkamer zijn vernieuwd. Ook is deze woonst goed geïsoleerd wat leidt tot een supergunstige EPC-score van 120!

De aankoop van dit appartement is mogelijk onder het verlaagd registratierecht (5% ipv 10% registratierechten).

Op zoek naar rust, ruimte en comfort in een groene omgeving? Bel dan vandaag nog 0479/815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg