Gerenoveerd appartement vlakbij park

Verkocht Bilzen Stationlaan 44 21
Dit ruim appartement is gunstig gelegen aan het centrum van Bilzen, op een boogscheut van het trein- en busstation. Verschillende parken, het cultureel centrum ‘De Kimpel’ en het gezellige Bilzerse marktplein bevinden zich op wandelafstand.

Dit appartement met garagebox ligt op de tweede verdieping van een kleinschalige residentie genaamd ‘Heloga’ en is bereikbaar via een lift. Er zijn 2 slaapkamers en het is in de afgelopen jaren degelijk gerenoveerd met o.a. een nieuwe keuken, badkamer, PVC ramen en nieuwe vloerbekleding.

Het appartement beschikt over 80 m² woongenot en is ingedeeld als volgt:
De royale inkomhal leidt via een dubbele deur naar de leefruimte. Deze ruimte is 30 m² groot en is ingedeeld in een gezellige zithoek en een eetkamer. De kamerbrede raampartijen zorgen voor een aangename lichtinval en vanuit het balkonterrasje heb je een mooi zicht over de weidse omgeving.

In 2015 is er een nieuwe keuken geplaatst. Deze keuken is voorzien van degelijke inbouwapparatuur (vaatwasser, oven, inductiefornuis met dampkap ... en koelkast) en een werkblad in graniet. Naastgelegen is er een compacte berging voorzien.
De betegelde badkamer is recent volledig vernieuwd met een badkamermeubel, een douche en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Verder is er een afzonderlijk gastentoilet met handwasbakje.
De 2 slaapkamers hebben een oppervlakte van 12 m² en 11 m² en zijn voorzien van een degelijke laminaatvloer.

Op kelderniveau bevindt zich een private kelderberging van 7 m² . In de gemeenschappelijke kelderruimte is er een gemeenschappelijke aardgaswandketel en een individuele waterverzachter. Inclusief de vraagprijs is er ook een afzonderlijke garagebox met een (vernieuwde) automatische sectionaalpoort.
De gemeenschappelijke kosten bedragen circa € 100,00.

Extra troeven:
-Perfecte investering voor verhuur
-Gelegen op toplocatie in het geliefde Bilzen
-Degelijk gerenoveerd en instapklaar
-Electra volledig conform de huidige wetgeving

Op zoek naar een betaalbaar, instapklaar en ruim appartement op een absolute toplocatie? Bel dan vandaag nog 0032479815992 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg