Gerenoveerd appartement met ruim terras & garagebox op toplocatie

Verkocht Bilzen Stationlaan 44 11
Dit ruim appartement is gunstig gelegen aan het centrum van Bilzen, op een boogscheut van het treinstation. De gezellige markt van Bilzen bevindt op wandelafstand maar ook grotere steden zoals Hasselt en Genk zijn van hieruit zeer vlot bereikbaar. Bovendien rijd je van hieruit zo de E313 op.

Het appartement met twee slaapkamers ligt op de eerste verdieping van de kleinschalige residentie ‘Heloga’ en is bereikbaar via een lift. In de afgelopen jaren is de compacte badkamer degelijk gerenoveerd, werd de vloer vernieuwd en werd er een airconditioning geïnstalleerd. Daarnaast werden er 3 jaar gelegen elektrische rolluiken en een nieuwe garagepoort geplaatst.

Er is circa 80 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

De royale inkomhal leidt via een dubbele deur naar de leefruimte van circa 30 m². Hier is er ruimte voor een zit- en eethoek. De grote ramen aan de voorzijde zorgen voor een panoramisch zicht en een gezellige lichtinval.

Naastgelegen is er de keuken die is uitgerust met inbouwapparatuur (keramische kookplaat, dampkap, ... oven en spoelbak) en er is een vaatwasser aanwezig. Bovendien werd er recent een splinternieuwe koelkast en diepvries geplaatst. Van hieruit heb je toegang tot een compact balkonterrasje. Langs de keuken is er een praktische opbergruimte waarin de wasmachine en droogkast geplaatst kunnen worden.

De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en lavabomeubel en er is een afzonderlijk gastentoilet.

De twee slaapkamers hebben een oppervlakte van 12 en 11 m². Een van de slaapkamers geeft uit het op zonnige terras van 23 m² waar je kan genieten van de frisse buitenlucht!

Op kelderniveau is er nog een private berging beschikbaar. Inclusief de vraagprijs is er een garagebox voorzien van automatische poort. Deze is toegankelijk via de Eikenlaan.

Extra troeven:

- Gelegen op een toplocatie in het geliefde Bilzen
- Gerenoveerd & instapklaar
- Superruim terras & garagebox
- Ideaal als investering

Op zoek naar een betaalbaar appartement op een absolute toplocatie? Bel dan naar 089 390 990 of mail naar info@immofair.be voor een afspraak voor een bezichtiging!
Lees meer Verberg