Gezellig, energiezuinig appartement vlakbij Bilzen

Verkocht Beverst Beverststraat 27 11
Dit tof appartement is goed gelegen in het geliefde Beverst: een deelgemeente van Bilzen. Omliggende steden zoals Genk, Hasselt, Diepenbeek en de autosnelweg zijn van hieruit vlot bereikbaar. In de nabije omgeving zijn er verschillende buurtwinkels, scholen, kinderopvang en openbaar vervoer. Ook natuurliefhebbers worden verwend en kunnen hier naar hartenlust wandelen en fietsen in de groene omgeving rondom het Waterkasteel van Schoonbeek.
Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalige residentie genaamd ‘Beversthof’.
De indeling is als volgt: de inkomhal met gastentoilet geeft uit op de badkamer; de leefruimte en de 2 slaapkamers. Eén van de slaapkamers geeft uit op een knus zonneterras gelegen aan de achterzijde van het gebouw.
De leefruimte is ingedeeld in een eetkamer en zithoek en heeft een mooie lichtinval via de kamerbrede ramen. De keuken is uitgerust met een koelkast, spoelbak, kookfornuis en dampkap. Naastgelegen is er een praktische bergruimte. Ook in de kelderverdieping is er een ruime ... privé-berging.

Op zoek naar een tof en betaalbaar én centraal gelegen appartement? Of interesse voor een goede investering? Bel dan vandaag nog 0472/ 930 779 voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg