Commercieel gelegen handelspand met woonst

Verkocht Lanaken Kiezelweg 262 bus
Dit handelspand met ruime parking en appartement bevindt zich op een commerciële toplocatie, op een boogscheut van Maastricht en Bilzen. Het is gelegen op een ruim perceel van 956 m² en is recent deels gerenoveerd (o.a. vernieuwd dak en nieuwe ramen in kantoor). Scholen en buurtwinkels zijn op wandelafstand bereikbaar.
De indeling is als volgt: op de benedenverdieping was er een voormalig bankkantoor gevestigd. Hier is er een ingericht kantoor gevestigd met een oppervlakte van 138 m². Het heeft een brede vitrine aan de straatzijde en is ingedeeld in een ontvangsthal; een kantoorruimte van 60 m² en aan de achterzijde twee afzonderlijke bureelruimtes, allen voorzien van airco en inbouwkasten. Verder is er een kluiskamer, een keuken met kitchenette, een afzonderlijke sanitaire ruimte en een archiefkamer. De voormalige garage werd omgebouwd tot een standplaats voor een geldautomaat. De volledige benedenverdieping beschikt over recente ramen in dubbele beglazing en veiligheidsdeuren.
Op de 1ste etage kun je via een aparte ingang het ... appartement met 3 slaapkamers bereiken.
De inkomhal geeft uit op een ruime living in L-vorm van 30 m². Naastgelegen is er een eenvoudige keuken met ontbijthoek. Deze ruimtes hebben een mooie lichtinval via de grote raampartijen. De badkamer is voorzien van een ligbad, een lavabomeubel en aansluiting van het wasmachine en de droogkast. Er is een afzonderlijk gastentoilet en 3 slaapkamers. Deze hebben een oppervlakte van 17 m², 12 m² en 8 m². Via één van deze kamers kan je een royaal, zongericht dakterras bereiken. Van hieruit heb je een open zicht op de omgeving.
Via een valluik kan je een ruime, geïsoleerde zolder bereiken. Deze heeft een oppervlakte van 95 m². Dit pand is volledig onderkelderd. Zowel het appartement als het kantoor hebben via een afzonderlijke trap toegang tot de kelderverdieping.
Op zoek naar een interessant investeringspand gelegen op een commerciële toplocatie? Bel dan vandaag nog naar 0479/815992 voor een bezichtiging ter plaatse!
Lees meer Verberg