Royale, charmante gezinswoning in centrum Lanaken

Verhuurd Lanaken Arkstraat 47
Deze gezinswoning van 1960 ligt aan de rand van centrum Lanaken. Zowel scholen, kinderopvang, bakkers en winkels bevinden zich op wandelafstand. Eveneens Maastricht, Maasmechelen, Genk en de E314 kan je van hieruit vlot bereiken.

Deze woonst in halfopen bebouwing ligt op een zongericht perceel van 400 m² en is de afgelopen jaren deels gerenoveerd. Er zijn hier 4 slaapkamers, een ruime zolderverdieping en een praktische kelder.

Er is 200 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

De inkomhal met gastentoilet leidt naar een aangename leefruimte van 35 m², ingedeeld in een eetkamer en zithoek. De authentieke houtkachel in gietijzer zorgt voor extra charme en gezelligheid. Door de kamerbrede raampartijen geniet je van een aangenaam daglicht de hele dag door! Aansluitend is er een afzonderlijke ruimte die momenteel dienst doet als bureelhoek. Naastgelegen bevindt zich de keuken. Deze is uitgerust met een fornuis met dampkap. Via de grote ramen heb je een open zicht en het balkonterras zorgt voor een rechtstreekse verbinding met de ... achtertuin.

Op de bovenverdieping geeft de nachthal uit op 3 ruime slaapkamers van 11 m², 13 m² en 15 m² en een badkamer. De badkamer is ingericht met een lavabomeubel, een douche en een nachttoilet. Via een vaste trap bereik je de ingerichte zolderverdieping van 42 m². Deze is momenteel ingedeeld in een slaapkamer van 18 m² en aansluitend nog 2 kleinere kamers.

De zongerichte tuin geeft rechtstreeks toegang tot de kelderverdieping. Hier is er voldoende plaats voor het stallen van fietsen en tuingerief.

Extra troeven:

- Toplocatie met alle voorzieningen op wandelafstand
- Grotendeels voorzien van rolluiken (deels automatisch)

Op zoek naar een charmante eengezinswoning met een zee van ruimte in het centrum van Lanaken? Mail dan naar roosje@immofair.be voor meer informatie!
Lees meer Verberg