Volledig gerenoveerde, energiezuinige woning met 3 kamers

Verhuurd Herderen Tongersesteenweg 161
Deze volledig gerenoveerde woning is uitstekend gelegen nabij het centrum van Riemst op slechts enkele autominuten van de E313 en E314. Zowel Maastricht, Bilzen en Tongeren zijn van hieruit vlot bereikbaar.

Indeling:
Op de benedenverdieping leidt de inkomhal met gastentoilet naar de woonruimtes en de afzonderlijke keuken. De riante leefruimte in L-vorm is ingedeeld in een woonkamer ( oppervlakte van 35 m²) met aansluitend een moderne leefkeuken. Deze nieuwe keuken is uitgerust met degelijke inbouwapparatuur (oven, vaatwasser, koelkast, keramisch fornuis en dampkap).
Vanuit de keuken kun je via het balkonterras de achtertuin bereiken. De grote raampartijen zorgen hier voor extra lichtinval en bieden een panoramisch zicht op de achterliggende velden.

Op de bovenverdieping geeft de nachthal uit op 2 ruime slaapkamers van 18 m² en 17 m². De recent vernieuwde badkamer is voorzien van een toilet, een lavabomeubel met dubbele wasbak, een handdoekradiator en een inloopdouche.
De voorledig ingerichte zolderverdieping van 40 m² doet ... dienst als een derde slaapkamer met extra ruimte voor een bureau en/of dressingruimte.
Deze woning is volledig onderkelderd. Op kelderniveau is er een kelderberging, technische ruimte en een inpandige garage met automatische sectionaalpoort voor 2 wagens.
Verder is er een knusse achtertuin met tuingebouw. Door de brede oprit is er een makkelijke verbinding naar de garage voor de wagens.
Deze volledig vernieuwde, energiezuinige woonst beschikt over alle modern comfort (nieuwe keuken, badkamer, deels automatische rolluiken, dubbele beglazing, nieuwe energiezuinige aardgasketel) en wordt volledig instapklaar en geverfd afgeleverd.

Op zoek naar een ruime, comfortabele en energiezuinige woonst? Dan ben je hier aan het juiste adres! Mail info@immofair.be voor meer info of een kijkje ter plaatse.
Lees meer Verberg