Ruime, gerenoveerde bungalow op perceel van 1032 m²

Verhuurd Opitter Pater Neyenslaan 32
Deze ruime bungalow ligt op een zongericht perceel van 1032 m² in het landelijke Opitter, een gezellige deelgemeente van Bree. Zowel het centrum van Bree als scholen, winkels, kinderopvang liggen vlakbij. Eveneens Maaseik is van hieruit vlot bereikbaar.

De indeling van deze woning is als volgt:

De inkomhal leidt naar een lichtrijke woonkamer van 35 m². De schouwmantel met sierhaard werd in een modern jasje gestoken en brengt extra sfeer in deze ruimte. Bovendien werd er recent een nieuwe vloer geplaatst.

Naastgelegen is er een nieuwe ingerichte leefkeuken van 2024 met eethoek. De moderne keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur zoals een Quooker kraan, inductiekookplaat en een combi-oven met warmhoudlade. Daarnaast is ook de mangohouten tafel met kuipstoelen inbegrepen. Vanuit de keuken heb je een mooi zicht op de achtertuin. Aansluitend is er een gastentoilet en een praktische berging. Van hieruit heb je toegang naar de achtertuin.

De nachthal geeft uit op 3 aangename slaapkamers, een vestiaire en een moderne ... badkamer. Deze werd gerenoveerd en voorzien van een ligbad, een inloopdouche met regendouche en een badkamermeubel met dubbele lavabo.

Op kelderniveau bevindt zich een kelderruimte van 50 m².

De omheinde tuin werd onderhoudsvriendelijk ingericht en geeft uit op de achterliggende velden. Via de oprijlaan heb je toegang met de wagen tot het garagegebouw en de achtertuin.

Op zoek naar een huurwoning in een rustige omgeving? Bel dan vandaag nog 089390990 of mail naar info@immofair.be voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg