Energiezuinig, modern appartement in centrum Tongeren

Verhuurd Tongeren Koninksemsteenweg 155 8
Dit energiezuinige, moderne appartement maakt deel uit van de residentie ‘Romeinse Wallen’ en ligt in het centrum van Tongeren. Scholen, supermarkten en buurtwinkels zijn vlakbij. Eveneens Maastricht, Luik, Genk en Hasselt zijn vanuit hier vlot bereikbaar.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van de residentie en is bereikbaar met lift. Er is circa 97 m² woonplezier ingedeeld als volgt:

De inkomhal geeft uit op de leefruimte en slaapvertrekken. Aan de linkerkant van de hal bevindt zich het gastentoilet, aan de rechterkant de eerste slaapkamer. Aangrenzend aan de slaapkamer is de badkamer. Deze is uitgerust met een badkamermeubel met dubbele lavabo en een bad. Op het einde van de hal bevindt zich de tweede slaapkamer.

De leefruimte met open keuken kan worden ingericht als eetkamer en knusse zithoek. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat met dampkamp, koelkast, afwasmachine, oven en voldoende kastruimte. De keuken biedt eveneens toegang tot de berging. Via de kamerbrede raampartijen kan je het ... royale, overdekte balkonterras betreden. Verder zorgt het schuifraam voor een mooie lichtinval in de leefruimte.

Op kelderniveau bevindt zich nog een kelderberging een autostandplaats.

De gemeenschappelijke kosten bedragen €50 per maand.

Extra troeven:
- Op wandelafstand van het centrum
- Inclusief autostandplaats & kelderberging
- Panoramisch uitzicht
- EPC: 71 kWh/m² (Label: A)

Op zoek naar een gezellig én betaalbaar appartement op een geliefde locatie? Bel dan vandaag nog 089 390 990 of mail naar info@immofair.be voor een kijkje ter plaatse!
Lees meer Verberg