Professioneel en perfectionistisch, maar tegelijk warm en goedlachs.

Bij Immofair werken echte mensen, voor echte mensen.

Rebecca, Andreas en Roosje staan alvast te popelen om je te leren kennen.

Welkom bij Immofair!


Rebecca:
Immofairy

Dankzij haar jarenlange ervaring als makelaar weet de creatieve bezielster van Immofair dat de ver- en aankoop van vastgoed vaak intens en emotioneel is. Haar missie? Ervoor zorgen dat je je goed voelt bij je beslissing. Deze rots in de branding neemt je verhaal ter harte, begeleidt je en staat steeds voor je klaar.

+32 89 390 990
rebecca@immofair.be
BIV: 506.237


Andreas:
Commercieel vastgoedbediende

Een woning kopen, huren of verkopen? Andreas helpt je er graag bij! Enthousiasme en expertise zitten in z’n DNA dus verwacht een gedreven begeleiding en pasklaar advies tijdens het aankoop- of verkoopproces van je woning. Andreas denkt creatief, werkt bedachtzaam en verdiept zich graag in je (woon)wensen. Jouw ideeën vormen zijn brandstof: hij analyseert, onthult z’n positieve vibes en creëert een ontzorgende aanpak tijdens de ideale woningmatch tussen eigenaar(s).

+32 89 390 990
andreas@immofair.be

Roosje:
Accurate vastgoedmedewerkster

Roosje denkt met haar hart en zoekt mee naar de oplossing voor elk probleem. Ze houdt van structuur en duidelijkheid. Contracten met achterpoortjes en té kleine lettertjes zijn dus niet aan haar besteed. Met veel liefde zet ze de puntjes op de i van Immofair!

+32 89 390 990
roosje@immofair.be