Info op kantoor

Delen

Ref: Kloosterstraat 12C

Betaalbare, knusse woning op uitzonderlijke locatie in Voeren

  • 221 kWh/m2/jaar
  • 52 m²
Vlieg met ons mee via Facebookvideo

Deze woning maakt deel uit van domein Brouwershof (vijf woningen) en is gelegen in het idyllische 's Gravenvoeren. Het is een interessante investering voor iedereen die op zoek is naar een rustige woning op een bijzonder locatie. De woning is gelegen in een prachtige omgeving die bekend staat om zijn wandel- en fietsroutes en biedt veel mogelijkheden om te genieten van de natuur en het buitenleven.


De woning is bijzonder betaalbaar en beschikt op de gelijkvloerse etage over een praktische keuken met leefruimte en afzonderlijk toilet. Het terras is een heerlijke plek om buiten te ontspannen en te genieten van de frisse lucht en het prachtige uitzicht. Op de eerste etage zijn er twee slaapkamers en een badkamer. De zolderverdieping is perfect voor het inrichten van een derde slaapkamer. De woning beschikt over een gemeenschappelijke tuin waar je kan genieten van het buitenleven.

Voor de deur is er een eigen parkeerplaats, wat zorgt voor extra gemak en gemoedsrust.

Met zijn charmante karakter en betaalbare prijs, is deze woning een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een tweede woning of een investeringspand met een vakantiegevoel. 

Zelf eens een kijkje nemen? Bel dan 089 390 990 of mail naar info@immofair.be!
Naam
Luca Spagnoletti
E-mail
luca@immofair.be
EPC
221 kWh/m2/jaar
Label
epc waarde c
Bewoonbare opp.
52 m²
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven