Ref: Vrankrijk 14

Commerciële, multifunctionele ruimte van maar liefst 550 m²

Dit pand bevindt zich op een centrale locatie in Bilzen, op een steenworp van de E313. Bilzen ligt in de driehoek Hasselt – Genk – Maastricht. Het pand heeft een uitstekende ligging aan de grote ring van Bilzen, vlakbij industriezone Eikaart. Eikaart is een gloednieuw bedrijvencentrum op een fantastische locatie in Bilzen. Je bereikt met de wagen vlot de hele gemeente en je bent dicht bij alle invalswegen. Van daaruit rij je naar Hoeselt, Tongeren, Riemst en Lanaken. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voorzien.  

Voor bedrijven is Bilzen een ideale uitvalsbasis. Naast de uitstekende ligging heeft de stad heel wat troeven voor lokale ondernemers. Rondom het pand bevinden zich tal van ondernemingen zoals Karting Bilzen, KinderRijck, Common Sense Bistro, Aveve enzovoort. Deze ruimte deed voorheen dienst als fitnessruimte van Basic-Fit. 

Het pand is gelegen in een zone voor dagrecreatie: binnen deze zone zijn activiteiten in het kader van sport en recreatie toegestaan, met eventueel cafetaria, kleedkamers en sanitair.

Graag meer info? Mail dan naar info@immofair.be of bel 089 390 990!
Contactpersoon Roosje De Croon
Tel. nr. + 32 89 39 09 90
Elektriciteitscertificaat
Nee
Overstromingsgevoeligheid
Mogelijk overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Gebied voor dagrecreatie
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Nee
Beschermd erfgoed
Nee