Energiezuinig landhuis met 4 slaapkamers op perceel van circa 2400 m²

Prijs op aanvraag Zichen-Zussen-Bolder Groenstraat 14
Deze instapklare & energiezuinige woning bevindt zich op een perceel van circa 2400 m² in Zichen-Zussen-Bolder, een landelijke deelgemeente van Riemst. Bruisende steden zoals Maastricht en Lanaken liggen in de directe omgeving, maar ook Chateau Neercanne, de Mergelgrotten of Wijnkasteel Genoelselderen zijn van hieruit vlot bereikbaar. Bovendien bevinden supermarkten, scholen en het openbaar vervoer zich vlakbij!

Deze uitstekend onderhouden woning is voorzien van zonnepanelen, drie garages, vier slaapkamers & een afzonderlijke studio!

Er is circa 250 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de inkomhal met gastentoilet heb je allereerst toegang tot een praktische bureauruimte. Verder is er een L-vormige leefruimte van 38 m² die uitgeeft op de keuken. De moderne, open keuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur. Naastgelegen is er een praktische bijkeuken én garage.

Aan de achterzijde van de woning is er een ruime veranda die uitgeeft op de tuin. In de goed onderhouden tuin met aangelegd, overdekt terras is er ... een royaal afzonderlijk garagegebouw.

Verder is er op deze etage een moderne, gerenoveerde badkamer met inloopdouche, lavabomeubel en toilet.

Op de eerste etage geeft de nachthal uit op vier ruime slaapkamers van 30, 22, 20 en 12 m² en een afzonderlijk toilet.

De woning is volledig onderkelderd met een kelder die is opgedeeld in verschillende ruimtes.

Aan de linkerzijde van de woning is er een apart garagegebouw, ingericht als appartement. Deze woonst is opgedeeld in een leefruimte met open keuken, badkamer, twee slaapkamers en inloopdressing. Domicilie is hier niet mogelijk, maar deze studio is perfect voor studenten of kangoeroewoning!

Extra troeven:

- Royaal perceel van circa 2400 m²
- Met afzonderlijke studio/appartement (geen domicilie mogelijk)
- Circa 250 m² woonplezier met 4 slaapkamers
- Perfect als kangoeroewoning
- Met loods en drie garages

Graag eens een kijkje gaan nemen? Bel dan 089390990 of mail naar info@immofair.be!
Lees meer Verberg