Ruime woning met 4 slaapkamers, garage voor 3 wagens & prachtig uitzicht

€ 299 000 Vroenhoven Maastrichtersteenweg 108
Deze ruime woning is gelegen te Vroenhoven langs de Maastrichtersteenweg 108. Dit is de verbindingsweg tussen Maastricht en Tongeren. De woning ligt op vijf minuten fietsafstand van het centrum van Maastricht. De autosnelwegen A2 en E314 zijn beide op 10 minuten. De woning is tevens goed gelegen voor de bereikbaarheid van scholen en winkels. Bushalte voor de deur met elk uur een verbinding naar Maastricht en Tongeren.

Via de centrale inkomhal bereik je de bureauruimte met veel lichtinval. In het verleden werd deze ruimte gebruikt als een praktijkruimte. Gezien de ligging naast de inkomhal leent deze ruimte zich hier perfect voor. Verder beschikt het gelijkvloers over een ruime woonkamer met grote raampartijen en gezellige erker aan de straatzijde van de woonkamer. De woonkamer grenst aan de veranda met uitzicht op de tuin. De keuken beschikt over kwalitatieve keukentoestellen van Smeg, een dubbele spoelbak en heel wat kastruimte. Verder beschikt het gelijkvloers over een gastentoilet en geef het toegang tot de kelder. Deze ... kelder is ingericht als wasruimte en extra berging. Alle nutsvoorzieningen komen toe via de kelder.

Op de eerste verdieping bevinden zich een badkamer met douche, bad en toilet, drie ruime slaapkamers en de nachthal. Via de vaste trap bereik je de zolder. Deze zolder is ingericht als slaapkamer met badkamer (douche en lavabo).

De tuin met uitzicht op de Riemsterse velden is volledig omheind. Via de tuin bereik je een aantal stallingen en drie garages die op hun beurt weer verbonden zijn met de ruime oprit. Aan de voorzijde van de woning zijn er drie parkeerplaatsen.

Troeven van de woning:

- Centrale ligging tussen Maastricht & Tongeren
- Prachtig zicht in de tuin
- Zolder met vaste trap
- Ruime garage

Benieuwd? Contacteer ons op het nummer 089390990 of via info@optie-m.be voor meer informatie of voor een bezoek ter plaatse!

VG - WGLk - GMO - GVKR - GVV
Lees meer Verberg