Ruime vrijstaande nieuwbouwwoning onder registratierechten

€ 420 000 Opglabbeek Rittenweg 6
Deze moderne vrijstaande woning wordt verkocht onder registratie en is gelegen op enkele minuten van het centrum van Opglabbeek (Oudsbergen) en ligt op een perceel van 5a60ca. De vlot bereikbare woning is gelegen in de nabijheid van scholen, winkels en openbaar vervoer, vlakbij de natuurgebieden Bergeven en ruiterskuil (Nationaal Park Hoge Kempen).

Deze woning omvat op het gelijkvloers een ruime inkomhal met toegang tot het gastentoilet, de trap en de zithoek. De zithoek heeft veel lichtinval en geeft uit op de keuken met kookeiland. De keuken heeft een groot schuifraam waardoor de tuin vlot toegankelijk is. Op het gelijkvloers bevindt zich tot slot een ruime berging die toegankelijk is via buiten, garage en de zithoek.

Op de eerste verdieping is er een ruime nachthal die de drie slaapkamers, een dressing en een badkamer met elkaar verbindt.

De geafficheerde prijs omvat een woning die wind- en waterdicht wordt afgewerkt. De woning kan ook in de huidige staat van afwerking gekocht worden.

Benieuwd? Contacteer ons via 089 ... 390 990 of mail naar info@immofair.be voor meer informatie of voor een bezoek ter plaatse!

Vg - WgLk - Gmo - Gvkr - Vv
Lees meer Verberg