Renovatiewoning gelegen in het culturele centrum van Leut

€ 175 000 Leut Sint-Pietersstraat 67
Deze te renoveren gezinswoning bevindt zich op een zon-georiënteerd perceel van 544 m². Het is gelegen aan de Sint-Pietersstraat in Leut, een populaire deelgemeente in Maasmechelen. Zowel scholen, kinderopvang, buurtwinkels en gezellige restaurantjes bevinden zich vlakbij. Eveneens zijn de E314, Nederland en omliggende gemeenten van hieruit vlot bereikbaar.

Er is circa 130 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

De inkomhal geeft uit op de woonruimte, voorzien van een dubbele raampartij met rolluiken Verder geeft de hal uit op de ruime keuken. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de badkamer, uitgerust met ligbad, toilet en lavabomeubel.

De nachthal geeft uit op drie comfortabele slaapkamers van circa 10 m². Via een trap kan de zolder bereikt worden. Deze ruimte is niet ingericht en ideaal voor het realiseren van een of meerdere slaapkamers.

Verder is er een compacte kelder van 16 m² die kan dienen als opslag.

Aangrenzend aan de woning bevindt zich de eerste opslagplek van 34 m², waar zich tevens een tweede toilet ... bevindt. Naastgelegen is er een tweede opslag van 72 m² en tot slot is er een grote loods van 121 m².

Extra troeven:

- Zon-georiënteerde tuin
- 3 slaapkamers
- Zolder biedt mogelijkheid extra slaapkamer
- 544 m² perceeloppervlakte
- Ruime stallingen + loods

Op zoek naar een ruime en betaalbare gezinswoning? Laat het ons weten via 089 390 990 of info@immofair.be!
Lees meer Verberg