Ruime, budgetvriendelijke gezinswoning op perceel van 752 m²

€ 199 000 Lanaken Staatsbaan 53
Deze gezinswoning is gelegen aan de Staatsbaan in Neerharen, een deelgemeente van Lanaken. Zowel scholen, kinderopvang en buurtwinkels liggen op fietsafstand. Eveneens zijn Lanaken, Maasmechelen en Zutendaal vlot bereikbaar. Ook Maastricht met haar gezellige winkels en restaurants bevindt zich op slechts 10 minuten.

Er is circa 230 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

De inkomhal met gastentoilet geeft op de woonvertrekken. Allereerst bereik je de leefruimte die is opgesplitst in twee delen. Achteraan is er een extra ruimte die perfect gebruikt kan worden als bijvoorbeeld leef-, bureau- of opslagruimte. Naastgelegen is er een praktische keuken. Verder is er een badkamer met ligbad en lavabo.

Via de nachthal op de eerste etage bereik je drie ruime slaapkamers van 24, 17 en 16 m². Verder bevinden zich op deze verdieping nog twee ruimtes die kunnen dienen als dressing of bureau. Tenslotte is er ook een tweede toilet aanwezig.

Op de tweede etage is er een niet-ingerichte zolder die je kan bereiken via een luik. Deze ruimte ... is ideaal voor het realiseren van een of meerdere slaapkamers.

Ten slotte is er een kelder die kan dienen als opslag. Ook is achter de woning nog een extra opslagplaats aanwezig.

Extra troeven:

- 230 m² woonplezier
- 3 slaapkamers + bureel
- Zongerichte tuin

Op zoek naar een ruime en budgetvriendelijke gezinswoning? Laat het ons weten via 089 390 990 of info@immofair.be!
Lees meer Verberg