Investeringspand op perceel van 1721 m²

Prijs op aanvraag Sint-Truiden Tongersesteenweg 315
Deze veelzijdige woning met handelsruimte is gelegen in Brustem, een deelgemeente van Sint-Truiden, op een zongericht perceel van maar liefst 1721 m². Van hieruit ben je binnen 20 minuten in het centrum van Hasselt of Tongeren, maar ook het shoppingcentrum van Sint-Truiden bevindt zich vlakbij. Daarnaast zijn scholen, het openbaar vervoer en supermarkten vlot bereikbaar.

Er is circa 400 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de inkom aan de voorzijde van het pand komt je binnen in de handelsruimte van circa 200 m². Het handelsgedeelte is momenteel ingericht als winkel en verhuurd met een zeer goed rendement. De winkel is uitgerust met een riante stockageruimte op de eerste etage. Voor het pand is er bovendien voldoende parkeergelegenheid.

Via de inkomhal met afzonderlijk toilet aan de zijkant van de woning bereik je het privégedeelte. Via deze inkom bereik je zowel het winkel- als woongedeelte.

De leefruimte is ingericht met een zit- een eethoek. Via de leefruimte bereik je de moderne, volledig gerenoveerde keuken met ... hoogwaardige apparatuur van Miele en Novy. Van hieruit bereik je het zonnige terras met overkapping, dat uitgeeft op de zuidoost-georiënteerde tuin.

Op de eerste etage zijn er vier ruime slaapkamers en een nette badkamer met dubbel lavabomeubel, douche en ligbad.

Verder bereik je via de vaste trap de zolderverdieping. Deze is perfect voor het inrichten van extra kamers.

Via de oprit aan de zijkant van de woning bereik je de afzonderlijke garage met ruimte voor een wagen.

De woning is volledig onderkelderd. Via de automatische sectionaalpoort aan de achterzijde van de woning kan je nog eens twee wagens parkeren in de kelder.

Extra troeven:

- Royale winkelruimte van circa 200 m²
- Ruime woning met 4 slaapkamers
- Goede huuropbrengst
- Volledig onderkelderd
- Gerenoveerde keuken met hoogwaardige apparatuur
- Zuidoost gericht perceel van 1721 m²

Graag eens een kijkje nemen in deze veelzijdige woning? Bel dan 089 390 990 of mail naar info@immofair.be!
Lees meer Verberg